MOTORSPORT EVENT I FARSØ 4. JUNI 2014 KL. 18 - 22

Motorsport By Night i Farsø

 4. juni 2014 18.00 - 22.00

Made in Denmark feberen er så småt ved at indfinde sig i Vesthimmerlands Kommune, om få måneder spiller European Tour i Golf på Himmerland Golf & Spa Resort i Gatten. Farsø varmer op med en Open By Night i juni måned med temaet Made in Denmark – Motorsportsaften i Farsø.

En gruppe lokale virksomheder har valgt at lave et fælles eventområde, i gården ved Autogården i Farsø, som er beliggende midt på hovedgaden i byen. Torsdag aften vil byde på Made in Denmark kulinariske godbidder, motorsport, helbredstjek til manden og bilen og meget mere. Aros Forsikring har deres racer simulatorer med til Farsø, så der kan køres ræs uden kørekortet ryger sig en tur.

Det er andet år Autogården i Farsø lægger plads og lokaler til Motorsport aften, og der er igen i år masser af udstillede biler at kigge på. Farsø MC Center på den anden side af gaden, har også åbent hus med masser af MC og ATV køretøjer udstillet. Der er mulighed for at komme ud at køre i sidevogn, på en motorcykel.

Autogården i Farsø og Farsø MC og de andre deltagende virksomheder garanterer for en fed aften med masser af fart over feltet.  Følg de store gule Merkonomen flag i Nørregade i Farsø, lige til motorsport aften i Farsø.

MOTORSPORT OG LOKALE RÅVARER I FARSØ

Autogården Farsø har sammen med de 3 lokale fødevarefirmaer, Den Lille Slagter, Kaffe-Laden og Farsø Bageri, skabt en aften med motorsport og danske specialiteter. Der er mulighed for smagsprøver på kød, brød og meget mere. Den store slagtergrill er tændt, og der kan købes et godt dansk måltid mad. Made in Denmark råvarer fra Farsø er en delikatesse, så kom forbi gården foran Autogården i Farsø og smag…

PRØV KRÆFTER MED AROS FORSIKRING RACER SIMULATORER

Skulle de mange udstillede racer- og special biler ikke fange alle, har Aros Forsikring en stand ved Autogården i Farsø. Her kan du prøve at køre på nogle af verdens fedeste racerbaner, i de specialbyggede simulatorer, fra Aros Forsikring. Biler og forsikring er 2 vigtige ting der skal passe sammen, kig derfor forbi og se hvad Aros Forsikrings lokale assurandør Lars Hansen har at byde på.

FÅ TJEKKET HELBREDET OG BILENS SPORING PÅ SAMME TID!!

Vesthimmerlands kommune har valgt at kigge forbi med deres Mens Health Week stand d. 4. juni. Mænd og biler hører sammen på godt og ondt. Og derfor er kommunens tilbud til den voksne mand flyttet ud i Autogården Farsø d. 4. juni. Der er ingen deltager tvang, men kig forbi og bliv klogere på hvad Mens Health Week kan gøre for dig.

GRATIS QUICK TEST AF DIN BILS SPORING

AutoGården i Farsø tilbyder et gratis sporingstjek af din bil. Med det topmoderne Hunters sporingssystem, får din bil en diagnose, som kan spare både dæk, brændstof og unødig slidtage på styretøjet på din kære bil.

LINDGÅRD MOTORSPORT & VENNER UDSTILLER RACERBILER

Den gule racer er i vinterens løb blevet skilt fuldstændig ad, og står nu gennemrenoveret. Kom og se Peters 2014 racer, og oplev masser af andre racerbiler. Hør og se motorsport og få en bil snak med udstillerne. Der kommer også specialbiler og veteranbiler, i gården foran Autogården i Farsø.

FARSØ MC CENTER UDSTILLER OGSÅ TIL MOTORSPORT BY NIGHT

Lige overfor udstillingsområdet foran Autogården i Farsø ligger Farsø MC Center. De har åbnet dørene for alle der interesserer sig for 2 hjulede køretøjer i alle afskygninger. Der vil være rig mulighed for at se de mange udstillede motorcykler og ATW køretøjer, som firmaet fra Farsø har i udstillingen. Drømmer du om en motorcykel, er der masser af tilbud i butikken. Både på køretøjet og udstyret dertil. Kig ind og få en motorsports oplevelse ved Farsø MC Center. Der er også mulighed for at få en tur i sidevognen på en veteranmotorcykel.

SLANGESHOW FOR ALLE DER TØR!

Kl. 18.00 omdannes Værkstedet hos Autogården i Farsø til slangernes verden. Kom og oplev Vesthimmerlands danske slangetæmmer Peter Løve Mark, vil fortælle om slangernes verden og vise forskellige arter. Aros Forsikring og Autogården Farsø står bag denne oplevelse onsdag aften – for alle der tør…

Motorsport by night 2015

Husk motorsports By Night 3/6-2016 "Farsø Olympics"

 

Motorsport By Night i Farsø

4. juni 2015 18.00-22.00

 

Motorsport- og Eventaften i Nørregade i Farsø. Farsø varmede op med en Open By Night i juni måned.

En gruppe lokale virksomheder har valgt at lave et fælles eventområde, i gården ved Autogården i Farsø, som er beliggende midt på hovedgaden Nørregade i Farsø. Torsdag aften byder på kulinariske godbidder, motorsport, Alkohol bane fra Sundhedscenter Vesthimmerland, fjernstyrede lastbiler og rovfugleshow for alle der tør komme tæt på de prægtige skabninger. Vi får også besøg af Vesthimmerlands Borgmester Knud Kristensen som kommer forbi og hilser på.

Det er tredje år Autogården i Farsø lægger plads og lokaler til Motorsport aften, og der er igen i år masser af udstillede biler at kigge på. Farsø MC Center på den anden side af gaden, har også åbent hus med masser af MC og ATV køretøjer udstillet. I år er der udstilling af knallerter fra Aalestrup Classic, og tuk tuk´s som Farsø MC´ s indehaver Gert Christensen, glæder sig meget til at vise frem.

Autogården i Farsø og Farsø MC og de andre deltagende virksomheder, er klar til at skabe en fed aften med masser af fart over feltet.

Motorsport og lokale råvarer i Farsø – Grillen er tændt

Autogården Farsø har sammen med de 3 lokale fødevarefirmaer, Den Lille Slagteri, Kaffe-Laden og Farsø Bageri,skabt en aften med motorsport og danske specialiteter. Smagsprøver, nyheder og meget mere, kan opleves d. 4 juni. Den store slagtergrill er tændt, og der kan købes et godt dansk måltid mad og en øl/vand til.

SHOW - Falkonershow start 18.30 - kom i god tid

Mød “Falkemanden”Flemming Sanggaard. En langskægget tosse, som deler sin naturskønne ejendom, sit liv og sit hjem med adskillige høge, falke, ugler og ørne. Med åbningen af Silkeborg Rovfugleshow er det nu også blevet muligt for andre at opleve ”Falkemandens” fascinerende rovfugle og ugler på faretruende tæt hold. MÆRK SUSET.. Unge som gamle gyser i det. underholdende, lærerige og yderst utraditionelle show, når fuglene i samarbejde med falkoneren viser eksempler på deres fantastiske jagt- og flyveegenskaber. Måske får du endda selv chancen for at holde en rovfugl eller ugle.

Se mere på www.silkeborg-rovfugleshow.dk

Oplev hvad alkohol gør ved dine evner – helt uden at drikke

Sundhedscenter Vesthimmerland har i år valgt at fokuserer på alkohol i trafikken. De kommer med alko briller, der giver dig en chance for at opleve verden, i fuld tilstand, uden at drikke først. Kom og prøv at gennemføre keglebanen, du kan vinde biletter til Jyllandsringen.

Kom og hør Thomas Sinding fortælle om hans ulykke, hvor han kørte galt med høj hastighed og hvordan det har påvirket hans liv.

Lindgård motorsport - se den nye Legend car racer

Lindgaard motorsport fremviser den nye Legend Car racer og der er mulighed for en motorsport snak med Peter Lindgaard. Peter Lindgaard har i år valgt en anden motorsportsklasse end tidligere. Team Kammerat Brian Nielsen fra Aars kommer også med hans Legend Car. Se de flotte biler udstillet.

Autogaarden i Farsø holder åbent værksted, kom ind og se hvor din bil kan blive behandlet hvis den bliver syg.

NYHED – Fjernstyrede model lastbiler

Jysk-RC-Truck kommer til Farsø. Oplev udstilling og demonstraton af fjernstyrede modellastbiler og gravemaskiner. I skala 1/14 kører de imponerende køretøjer rundt på opvisnigsbane ved Autogaarden i Farsø. Se mere her http://www.jysk-rc-truck.dk/

Farsø MC udstiller også til Motorsport By Night

Lige overfor udstillingsområdet foran Autogården i Farsø ligger Farsø MC. De åbner dørene for alle der interesserer sig for 2 hjulede køretøjer i alle afskygninger. Der er rig mulighed for at se de mange udstillede motorcykler og ATW køretøjer, som firmaet fra Farsø har i udstillingen. Oplev også Harley Davidson politimotorcykel fra USA og knallerter fra klubben Aalestrup Classic. De kommer opg udstiller ved Farsø MC.

Oplev Falkonershow – Start 18.30 kom i god tid.

Oplev demonstration af fjernstyrede lastbilerskala 1/14.

 

 

Modtag AutoPartners nyhedsbrev

AutoPartner sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev